Betöltés

Megnyílt Magyarország első kombó szállodája – az ibis-Mercure Budapest Castle Hill

A teljesen megújult épületben, egykori Mercure Budapest Buda szálloda helyén immár két márka kap helyet, az ibis és a Mercure.
A vendégeinket 400 teljesen megújult, modern, csendes és kényelmes szobával, 800 négyzetméter alapterületű konferenciatermekkel rendelkező üzleti szolgáltatással, valamint új étteremmel és bárral várjuk.

Az - új nevén - Mercure Budapest Castle Hill és ibis Budapest Castle Hill hotel mind az üzleti céllal érkező és a megfizethető szállást kereső leisure szegmens számára is ideális választás.

Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 modern, kényelmes szobát kínál az utazóknak.
A szállodánk étterme hagyományos és kortárs magyar és nemzetközi ételeket felvonultató étlapot készített, a város történelmi hangulatát megidéző bárunk pedig az italok és koktélok széles választékával, valamint magyar borokkal várja vendégeit.

„A szálloda felújításakor elsősorban a város jellegzetességei, illetve Budapest színes, élénk utcái inspiráltak minket. Ennek eredménye a klasszikus elegancia és a nyüzsgő utcák ötvözete, amely – erős színekkel és graffitikkel díszítve – tökéletesen mutatja be a magyar főváros életérzését” - mondta Sabina Bartyzel, az Accor Magyarország area managere.

Biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen megújult szállodában dolgozni is egészen más élmény, s ezt a véleményünket osztják kollégáink is.
Vissza