Betöltés

Állásajánlatok

Gyakornoki helyek

Egész évben várjuk jelentkezésed gyakornoki programunkba, ha a turizmussal szeretnél foglalkozni a jövőben és megosztható élményt, inspirációt is keresel a szakmai gyakorlat mellett! Nálunk hiteles, tapasztalt magyar és külföldi kollégáktól tanulhatsz, motiváló nemzetközi környezetben. A jó hangulat, közvetlen hangnem, az egymásba vetett bizalom olyan visszajelzések gyakornokainktól, amelyekre biztosan Te is vágysz, ha a jövőbeli gyakorlati- vagy munkahelyedre gondolsz.

Szeretjük a pályakezdő fiatalok ambiciózus hozzáállását, innovatív ötleteit, de kollégáink figyelnek arra is, hogy fenntartható teljesítmény nyújtása mellett a munka és a magánélet egyensúlya is megvalósulhasson.

Jelenleg pályázható gyakornoki pozícióink

 
 

A MI TÖRTÉNETEINK

Ők mind gyakornokként kezdték nálunk:

A vendégek iránti szenvedély.

Forrai Franciska (szobafőnök, Hotel Nemzeti Budapest – MGallery) – „...mindig barátként kell kezelni a vendégeket.”

„A szállodai élet rengeteg pozitívumot rejt magában, hiszen a napi rutin feladatokon felül, ami véleményem szerint egyfajta rendszert ad az ember életébe, tele van kihívásokkal, megoldásra váró feladatokkal és izgalommal. Emellett rengeteg új ismeretet tudok szerezni a munkám során.. Szeretek beszélni, kommunikálni és kapcsolatot teremteni. Az egyik legfontosabb dolognak tartom, hogy mindig barátként kell kezelni a vendégeket ez pedig rengeteg problémára gyógyír.”

Bizalom és tisztelet

Timár Viktória (Regionális Revenue Manager – Központi Iroda) – „hamar világossá vált számomra, hogy lehetőségeimnek csak elszántságom és nyitottságom szabhat határt.”

Gyakornokként kezdtem pályfutásom az Accor-Pannonia központi értékesítésén 17 évvel ezelőtt. Akkor még nem tudtam, hogy pontosan a szállodaipar mely területén szeretnék kiteljesedni, de hamar világossá vált számomra, hogy lehetőségeimnek csak elszántságom és nyitottságom szabhat határt. Sokáig dolgoztam szobafoglalási területen több szállodában, majd a revenue management titkosnak tűnő világába is bepillantást nyertem. Öt évet töltöttem ebben a pozícióban két szállodában, mely igazi kihívásnak és örök élménynek bizonyult.

Gyermekeim születése után, vezetőim támogatását és bizalmát élvezve, visszatértem a szállodai üzemeltetés területére, igazgató helyettesként. Ez idő alatt teljesen megnyílt számomra a vendégek világa, minden kihívásával és felejthetetlen sikerével együtt. Átélhettem a megbecsülés, a tisztelet, az összetartás fontosságát és erejét.

Jelenleg, az év eleje óta, új kihívásként, Regionális Revenue Managerként dolgozom ismét a központi irodában. Számomra a bizalom után a legfontosabb válllati érték a tisztelet. Mindenkiben rejlenek értékek, csak rajtunk múlik, hogy meglátjuk-e őket.

Boros-Gyevi Lili (szobafőnök, Novotel Szeged) – „Megbíztak bennem.”

„2016-ban kezdtem el gyakornokként az Accornál dolgozni a szegedi Novotelben. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, hogy egy nemzetközi szállodaláncnál fogom ezt az időszakot eltölteni, mivel az első perctől kezdve barátságosan, nyitottan fogadott mindenki. A munkahelyi légkörből az érződött, hogy az emberek szívesen járnak dolgozni, ezáltal én is motivált lettem. A recepción, valamint a housekeeping manager mellett is volt szerencsém dolgozni. Megbíztak bennem és úgy gondolom, hogy a legtöbb szállodával ellentétben itt egy kellően ösztönzött gyakornok olyan tudásra tud szert tenni néhány hónap alatt, amellyel a későbbiekben teljes körű feladatokat is magabiztosan el fog tudni látni.”

Vállalkozószellem

Péter Nikolett (Sales Representative, Novotel Szeged) – „Már minden készen állt az új életem elkezdéséhez Spanyolországban.”

„Tisztán emlékszem, ahogy gólyaként belépve az egyetem kapuján a nagyelőadó ajtaján a Novotel Szeged plakátja fogadott, épp gyakornokot kerestek. Elgondolkodtam milyen nagyszerű lenne ebben a szállodában teljesíteni a szakmai gyakorlatom. Sikerült a recepción elhelyezkednem, ahol a hat hónap alatt rengeteget tanultam. Aztán eljött az államvizsga és úgy döntöttem a pályafutásom Spanyolországban folytatom. Már minden készen állt az új életem elkezdéséhez. Megvettem a repülőjegyet is, amikor egyszer csak csörgött a telefonom és a szálloda igazgatója volt a vonal másik végén. Egy kellemes beszélgetés közben felajánlott számomra egy remek pozíciót az értékesítésen. Épp illeszkedett az új feladatkör a végzettségemhez, hiszen hivatásturizmus szakirányon végeztem a telefonbeszélgetésünk előtt 48 órával. Egy nagyon hosszú nap után és több órányi gondolkodás után végül a Novotel Szeged mellett döntöttem, amit a mai napig nem bantam meg.”

Innováció és fenntartható teljesítmény

Pesti Viktória (Front Office Supervisor, Ibis Budapest Citysouth) – „Imádtam, hogy minden zugát ismerem a háznak, minden embert, az intézkedést, a mozgalmas és izgalmas napokat.”

„Még anno gyakornokként kezdtem a Mercure Metropolban, mint HK Supervisor. A szálloda éppen akkor ment át a rebrandingen, ami nem kis feladat volt a teljes személyzetnek, és ebbe gyakornokként, kezdő “kislányként” belecsöppenni óriási élmény volt. Imádtam, hogy minden zugát ismerem a háznak, minden embert, az intézkedést, a mozgalmas és izgalmas napokat. Majd egy új brand bevezetését is átélhettem, amikor a szálloda már ibis Stylesként üzemelt, ami miatt szintén rettentő szerencsés és hálás vagyok.

Én lettem 2017-ben az év dolgozója az ibis branden belül, amiről ilyen fiatalon még csak álmodni sem mertem volna és még a mai napig nem tértem magamhoz az elismeréstől.”

Sipos Máté (Front Office Supervisor – Mercure Budapest Buda) – „...a továbbiakban is arra fogok törekedni, hogy a legjobbat hozhassam ki magamból.”

„Gyakornoki munkám megkezdése előtt a vendéglátásban szereztem többéves tapasztalatot felszolgálóként és baristaként. Azonban amikor gyakorlati helyet kellett találnom, választásom a Mercure Budapest Buda szállodára esett, mivel mindig is szimpatikusnak tartottam a szállodák világát, ki akartam magam próbálni ebben a sokrétű és kihívásokkal teli szakmában.

Döntésemet természetesen azóta sem bántam meg, az Accor Hotels kiváló munkakörnyezetet biztosít a tanulni és fejlődni vágyó fiataloknak, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szerepet.

Rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem az elmúlt három évben, és a továbbiakban is arra fogok törekedni, hogy a legjobbat hozhassam ki magamból.”

Osztozz a szevedélyünkben!