Betöltés

Magyarországi hálózat

Magyarországon az Accor stratégiai partnere a lengyelországi Orbis Hotel Group, amelyik a magyarországi szállodákat üzemelteti.

Tudtad, hogy az Accor Magyarországon hat márkával van jelen? Ezek a márkák nem pusztán a csillagok számában különböznek egymástól, hanem abban is, hogy mindegyik más-más életérzést közvetít. Így biztosítjuk azt, hogy minden vendégünk megtalálja a számára legmegfelelőbb szállodát, s emellett így Te is rálelhetsz a hozzád legközelebb álló hotelre, ahova a legszívesebben mennél be nap, mint nap.

MAGYARORSZÁGI MÁRKÁINK:

SOFITEL – SOFITEL BUDAPEST CHAIN BRIDGE

SOFITEL – SOFITEL BUDAPEST CHAIN BRIDGE

„Az élet nagyszerű!” – szól a Sofitel jelmondata, hiszen a Sofitel világa igazán sokszínű. Képzeljünk el egy olyan modern, luxusszállodát, ahol a helyi művészet keveredik össze a francia művészi életmóddal, hogy kifinomult és kivételes élményt nyújtson. Nincs ez másképp a budapesti szállodánk, a Sofitel Budapest Chain Bridge esetében sem.

MGALLERY – HOTEL NEMZETI BUDAPEST

MGALLERY – HOTEL NEMZETI BUDAPEST

Az MGallery a történelmi butikhotelek gyűjteménye a világ felfedezéséhez. Ezen felül egy kellemes és egyedülálló élményt nyújtó luxusszálloda, amelyet a hely eredete és hiteles történelme inspirált. A Blaha Lujza térnél található Hotel Nemzeti Budapest szállodánk is a város régmúlt idejébe repít vissza.

NOVOTEL

Novotel Budapest Centrum
Novotel Budapest City
Novotel Budapest Danube
Novotel Székesfehérvár
Novotel Szeged

„Annyi minden felfedezésre vár!” – s valóban, a Novotel célja, hogy biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére. Az esztétikus és funkcionális, a modern és időtlen, az egyszerű és standard dizájn, mindegyik szállodában hangulatos légkört biztosít, megteremtve ezzel, hogy mindegyik helyszín tökéletes legyen egy italra, étkezésre, munkára, játékra vagy pihenésre. A Novotel vendégei így a legteljesebb életet élvezhetik szálloodáinkban.

MERCURE

Mercure Budapest Korona
Mercure Budapest Castle Hill
Mercure Budapest City Center

„Utazások helyi jelegzetességekkel” – hírdeti a Mercure jelmondata, hiszen valljuk, hogy minden Mercure az adott célállomás kapuja. Munkatársaink akár a helyi idegenvezetők látják el tanácsokkal és tippekkel vendégeinket, mi több, a dekoráció minden részlete egy történetet mesél el a városról és a kulturális örökségről. Minden Mercure hotel egyedülálló, de mindegyik osztozik ugyanazon a szenvedélyen: a magas színvonalú szolgáltatáson. Ez az, ami a három budapesti szállodánknak is sajátja.

IBIS

Ibis Citysouth
Ibis Budapest Centrum
Ibis Budapest City
Ibis Győr
Ibis Budapest Heroes Square
Ibis Budapest Castle Hill

„Azoknak, akik szeretik az extra törődést” – Itt vendégeink igazán élvezhetik a gondoskodó személyzet 0-24 órás ellátását, a luxus minőségű ágykialakítást és ágyazást. Kortárs, kényelmes szobák és otthonos közösségi terek várják a vendégeket, mindig a legjobb áron. Üdvözlünk Európa vezető 3*-os márkájánál, ami Budapesten kívül Győrben is megtalálható.

IBIS STYLES

Ibis Styles Budapest Airport
Ibis Styles Budapest Center
Ibis Styles Budapest City
Ibis Styles Budapest Citywest

„Mosolyogj, hisz egy ibis Styles-ban vagy!” - Bármely ibis Styles szállodába belépve megtapasztalhatod, hogy ezek a szállodáink a kreativitás, a jó humor és szórakozás otthonai. Minden egyes szálloda egy téma köré épült, így Budapesten találhatsz olyan szállodát, aminek dizájnját a számítógépes játékok ihlették meg, vagy egy másik szállodánkban elkészítheted reggeli turmixodat egy biciklin tekerve, de ne feledkezzünk meg a repülés világát megragadó reptéri szállodánkról, vagy a Budapestet egy új nyelven bemutató legújabb szállodánkról sem!