Betöltés

Duális képzés

Mint Magyarország egyik legnagyobb szállodaipari vállalata, kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy minden lehetséges eszközzel segítsük a jövő munkavállalóinak képzését. Ezért vállalatunk három magyarországi felsőoktatási intézménnyel, a Budapesti Gazdasági Egyetemmel, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Metropolitan Egyetemmel kötött megállapodást a duális képzésről. Ennek köszönhetően 2018-tól kezdődően több hallgató szerezhet közvetlen tapasztalatot vállalatunknál.

A duális képzés egyik legfontosabb célja, hogy olyan hallgatók végezzenek az egyetemen, akik nem pusztán elméleti, hanem nagyon átfogó gyakorlati képzésben részesültek, így igazi szakemberként számíthat rájuk vállalatunk és a munkaerő piac. Olyan, a szakmában már régóta dolgozó kollégáink mentorálják a hallgatókat, akik nagy tapsztalattal és tudással rendelkeznek, így biztosítható, hogy valóban értékes tudást sajátítanak el a hallgatók.

A képzés időtartama alatt a hallgatókat anyagi juttatás mellett a legtöbb, rendes munkavállalóinknak járó juttatás megilleti, részt vehetnek a különböző tréningeken és képzéseken, valóban megtapasztalhatják, hogy milyen vállalatunknál munkát vállalni.

A gyakorlati képzést vállalatunk az egyetemekkel közösen alakítja ki, s azt folyamatosan felülvizsgálja, hogy biztosítsa annak minőségét.