Betöltés

Alapvető értékeink

Hat érték, amik nagyon fontosak számunkra, hiszen ez az a közös nyelv, amit mindenki beszél, aminek segítségével megértjük egymást, s amik túllendítenek minket egy-egy nehezebb időszakon is. De a legfontosabb, hogy ez a hat érték az, ami egy csapattá tesz minket. Ezek az értékek adnak értelmet a mindennapi munkánknak, ezek azok, amik segítenek minket abban, hogy napról-napra túlszárnyaljuk magunkat.

Ahány tehetség, annyiféle személyiség. Ahány szálloda, annyiféle közösség. Ahány márka, annyiféle sajátosság. De az alábbi hat érték összeköti és közösségé formálja mindezeket:

Vendégek iránti szenvedély - a vendégekért történik minden. Őértük dolgozunk, őértük hozunk döntéseket, alkotunk stratégiát.

Tisztelet - Mi becsben tartunk Téged, bárki is vagy. Enélkül egész egyszerűen nem működne.

Bizalom - Hiszünk abban, hogy a siker a bizalmon alapul. Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk.

Innováció - Azon dolgozunk, hogy vendégeink álmait valóra válthassuk. Kíváncsiak vagyunk, szeretjük az új ötleteket, amiket ki is próbálunk, tesztelünk, és folyamatosan tanulunk belőlük.

Vállalkozószellem - A vendégeink világjárók, és mi is azok vagyunk. Ott akarunk lenni, ahol ők. Felfedezünk, kezdeményezünk és fejlesztünk.

Fenntartható teljesítmény - értéket teremtünk, s az értékteremtő munkát szeretnénk fenntartani.