Betöltés

Melyik márkát válasszam

SOFITEL

Ha tudod mit jelent a francia életérzés és számodra sem létezhet tökéletes egész a kifinomult részletek nélkül, akkor biztosan megtalálod a helyed a Sofitel brandben. Pozíció függvényében közép vagy felsőfokú nyelvtudásodra feltétlen számítunk, illetve külön öröm számunkra, ha franciául is meg tudod szólítani Vendégeinket.

MGALLERY

Az MGallery biztosan a Te branded, ha otthonosan mozogsz a luxus világában, valamint kisebb és egyedi stílusú szállodában szeretnél dolgozni, ahol a tökéletes szervízben felidéződik egy régmúlt világ ellenállhatatlan hangulata.

NOVOTEL

Novotel Budapest Centrum
Novotel Budapest City
Novotel Budapest Danube
Novotel Székesfehérvár
Novotel Szeged

Válaszd a Novotel brandet, ha örömmel tartod be a sztenderdeket, mert biztos irányt mutatnak, illetve ha a nemzetköziség számodra pozitív kicsengésű. A Te márkád a Novotel, ha a trendek és technológiai újítások követése számodra nem feladat, hanem az életed természetes része.

MERCURE

Mercure Budapest Korona
Mercure Budapest Castle Hill
Mercure Budapest City Center

Egyediségre vágysz és hízelgő a kreatív szabadság? Fontosak számodra a helyi specialitások, szokások és kezdeményezések? Légy Te is a Mercure csapat tagja és mutasd meg vendégeinknek szállodádon keresztül Budapest és Magyarország egyedi szépségét!

IBIS, IBIS STYLES

Ibis Styles Budapest Airport
Ibis Styles Budapest Center
Ibis Styles Budapest City
Ibis Styles Budapest Citywest
Ibis Budapest Citysouth
Ibis Budapest Centrum
Ibis Budapest City
Ibis Győr
Ibis Budapest Heroes Square
Ibis Budapest Castle Hill

Egyszerűség, korszerűség, jó közérzet és stílus: ez a közös nevezője az ibis szállodáknak. A felszabadult és közvetlen hangnem pedig a mindent átható láthatatlan kötelék a vendég és Te közötted. Légy hát Te is részese ennek a barátságos világnak!