Betöltés

Amit ajánlunk

Miért az Accor?

Mert egyedi és különleges vagy. Mert a szállodaipar a szenvedélyünk. Ez a szenvedélyünk pedig összeköt minket. Legyen képzelőerőd és nyújtsd a legjobbat! Merj továbbmenni és többet kihozni magadból. Gazdagítsd a sokszínűségünket és növeld saját szakértelmed. Ebben segítünk Neked.

Mit ajánlunk?

 • Szakmai fejlődési lehetőségek

  Meggyőződésünk, hogy csak akkor leszünk mi sikeresek, ha Te is annak érzed magad. Ha úgy érzed, hogy mebecsülnek és szakmailag is fejlődni tudsz. Ezért mi számos lehetőséget és programot biztosítunk számodra, hogy a tehetségednek és céljaidnak legmegfelelőbb karrierutat járhasd be.
  Ezen felül számos olyan mobilitási program is elérhető, amik lehetővé teszik azt, hogy akár külföldön is kipróbálhasd magad.

 • Tréningek

  Hisszük, hogy saját szakmai fejlesztésünkkel a vendégeink elégedettségét növelhetjük. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan lehetőségeket biztosítsunk, amelyek segítségével fejlesztheted készségeidet. Ezért hívta vállalatunk életre az Accor Académie-t.
  Világszerte 18 akadémián, köztük Budapesten is, az összes munkatársunk képzését biztosítjuk, pozíciótól és képzettségtől függetlenül.

 • Juttatási csomag

  A kiszámítható anyagi háttér mindenkinek fontos. Vállalatunknál számos béren kívüli juttatás elérhető számodra. Az egyik ilyen a Bienvenue program, ami különböző kedvezményeket biztosít magyarországi és külföldi szállodáinkban egyaránt. Munkakörtől és beosztástól függően, munkaruha, mobiltelefon, mobil internet, közös vagy saját használatú gépkocsi is a béren kívüli juttatási csomag része lehet. Ezen felül pedig mindig nagynagy szeretettel várunk a céges, illetve családi rendezvényeinken és csapatépítő tréningeinken.