Betöltés

Állásajánlatok

Állásajánlatok munkavállalóknak

Egész évben várjuk jelentkezésed, ha turizmussal szeretnél foglalkozni a jövőben és megosztható élményt, inspirációt is keresel! Nálunk hiteles, tapasztalt magyar és külföldi kollégáktól tanulhatsz, motiváló nemzetközi környezetben. A jó hangulat, közvetlen hangnem, az egymásba vetett bizalom olyan visszajelzések munkatársainktól, amelyekre biztosan Te is vágysz, ha a jövőbeli munkahelyedre gondolsz. Szeretjük a pályakezdő fiatalok ambiciózus hozzáállását, innovatív ötleteit, de kollégáink figyelnek arra is, hogy fenntartható teljesítmény nyújtása mellett a munka-magánélet egyensúlya is megvalósulhasson.

 

A MI TÖRTÉNETEINK

A vendégek iránti szenvedély.

Szalai Anna (General Manager – Ibis Győr) – „…szerettem volna ismét visszatérni a napi üzemeltetés világába és vendégekkel foglalkozni. Mindig is közel állt hozzám az a mentalitás, hogy a vendégekkel közvetlen kapcsolatba legyek...”

Diploma után mindenképp az Accor valamelyik szállodájában szerettem volna dolgozni. A Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában indultam el, felszolgálóként. Aztán több szállodában is dolgoztam a vállalaton belül. Aztán 2009-ben meghirdettek meg egy vállalaton belüli középvezető-képzést, amire nagyon sokan jelentkeztek cégen belül, többek között én is. Nagyon örültem, hogy sikerült bekerülnöm a programba, hiszen sok olyan tréninget kaptunk, melyek által olyan tudást sajátíthattunk el, ami hosszútávon is hasznos a számomra. A képzés után egy teljes évig dolgozhattam a Novotel Budapest City-ben a revenue manager mellett, majd, mint revenue manager. Ezen a területen eltöltött több éves tapasztalatot követően szerettem volna ismét visszatérni a napi üzemeltetés világába és vendégekkel foglalkozni. Mindig is közel állt hozzám az a mentalitás, hogy a vendégekkel közvetlen kapcsolatba legyek, illetve szerettem volna vezetői tapasztalatokat is szerezni, így amikor meghirdették a Fast Track vezetőképző-programot, én is jelentkeztem és felvételt nyertem. A program befejeztét követően front office manager-i pozícióba kerültem a Novotel Budapest Danube szállodában, ahol mind operációs, mind csapatvezetési tapasztalatokra tettem szert, melyek elengedhetetlenek a mai pozíciómhoz.

Bizalom

Czár Lajos (General Manager – Novotel Budapest Centrum) – „A belém vetett bizalom juttatott előre engem is az évek során és természetesen mindig igyekeztem azt meghálálni.”

Pályafutásomat 1984-ben, 19 évesen kezdtem vállalatunknál mint londiner. Gyerekkorom óta szállodában szerettem volna dolgozni és az első munkanapom után már biztosan tudtam, hogy ez az én utam. A sors különös fintora, hogy több mint 30 évvel később visszatértem és ma ugyanezt a szállodát igazgatóként vezetem. Ezidő alatt egyre feljebb lépve cégünk 7 szállodájában dolgoztam, négyben már igazgatóként.

Az Accor értékei közül számomra a bizalom jelenti a legtöbbet. Feltétlen bizalmat adni vendégeink és kollégáink felé, ez az ami mindig megtérül. A belém vetett bizalom juttatott előre engem is az évek során és természetesen mindig igyekeztem azt meghálálni. Büszke vagyok arra, hogy igazgatóként mindenhol sikerült a szállodák addigi történetének legjobb eredményeit elérni. Mérhetetlenül örülök annak is, hogy egykori beosztottaim közül sokan ma már maguk is felső vezetőként adják tovább a megszerzett tudást.

Vállalkozószellem

Demény Gábor (General Manager – Ibis Budapest Centrum) – „Aztán eljött az idő, hogy...”

Mindig is szerettem magam kipróbálni a legkülönbözőbb helyzetekben. Tíz évvel ezelőtt is, mikor 20 évesen kezdtem el dolgozni az Accornál, mint F&B team member a Novotel London Tower Bridge-ben, egy évvel később pedig már F&B team leader lettem. Két évvel később, 2011-ben megint részleget váltottam és mint Conference and Banqueting supervisor folytattam a munkámat ahol egy évet töltöttem, és 1 év után F&B Assistant Manageri pozicóban kezdtem el tevékenykedni. Aztán eljött az idő, hogy 7,5 év után elhagyjam a Novotel London Tower Bridget és Assistant General Managerként folytassam pályafutásom az Ibis Brightonban, teljesen új volt nekem az Ibis előtte, mégcsak vendégként sem szálltam meg. Annyira megtetszett a brand, hogy a mai napig is Ibisben dolgozom, igaz már nem Angliában hanem Magyarországon mert 2017-től én vagyok az ibis Budapest Centrum szállodaigazgatója. Meggyőződésem, hogy ez a vállalkozószellem, párosulva az Accor által nyújtott lehetőségekkel volt az, ami idáig juttatott.

Fenntartható teljesítmény

Siklósi Anita (Rooms Division Manager – Novotel Budapest Centrum) – „... a jelenlegi pozíciómban sem kell választani a gyerekek és a munka között, az egyensúlyt meg lehet teremteni. Számomra ez jelenti a különbséget az Accor és más munkahely között.”

A karrieremet 16 éve kezdtem az Accornál. Ez idő alatt lehetőségem volt több területen is kipróbáni magam, értékesítés, revenue management és jelenleg az üzemeltetésben mint Rooms Division manager. Ami ezt az utat különlegessé teszi számomra, hogy ezen évek alatt született a három gyermekem. Az Accor mindig támogatott, amikor a szülési szabadság után vissza szerettem volna térni, bebizonyosodott, hogy kisgyerekek mellett is lehetséges szakmailag feljődni.

Még a jelenlegi pozíciómban sem kell választani a gyerekek és a munka között, az egyensúlyt meg lehet teremteni. Számomra ez jelenti a különbséget az Accor és más munkahely között. Remélhetőleg a közös út még tovább is vezet majd.

Enyedi Zita (Business Development Manager – Központi Iroda) „mindig megtalál egy új feladat, ami inspirál és motivál”

Mikor a munkámra gondolok, akkor a legfontosabb számomra, hogy három gyermekes anyaként elmondhatom, sikerül egy olyan egyensúlyt megtartani, amiben harmonikusan tudok létezni. Ezt az Accor mindig is lehetővé tette számomra. Folyamatosan a sales területén dolgoztam itt a cégnél, de volt, hogy operációban 3 és 4 csillagos szállodában, s most már jó ideje a központi irodában. Azt érzem, hogy itt tényleg odafigyelnek az emberben rejlő lehetőségekre, s így mindig megtalál egy új feladat, ami inspirál és motivál. S persze az is nagyon fontos, hogy a csapat, a kollégák között jól érzem magam , szeretek velük együtt dolgozni.

Osztozz a szenvedélyünkben!