Betöltés
Téged keresünk!

Egyedi és különleges vagy! Osztozz a szenvedélyünkben!

Várunk Téged, ha az egyik legnagyobb nemzetközi szállodaipari vállalatnál szeretnél elhelyezkedni! Akár munkát, akár gyakornoki helyet keresel, vagy éppen tanulóként szeretnéd megalapozni karriered, csatlakozz hozzánk! Legyél Te is részese szenvedélyünknek! Hisszük, hogy nálunk megtalálod a helyed, és azt is, hogy veled együtt nagy dolgokat viszünk majd véghez!

Érezd magad otthon!

Hírek

Egymillió méhnek adnak otthont az Accor/Orbis Magyarország szállodái

Szállodánként egy-egy saját méhkaptárt is fenntartanak az Accor/Orbis szállodái egy budapesti méhészetben. A 19 Accor/Orbis magyarországi szálloda 19 kaptárban összesen közel egymillió méhnek ad otthont.

Közösségi futással támogatták a Felelős Gasztrohős Alapítványt az Accor Magyarország dolgozói

Az Accor Magyarország újból aktív szereplőként vett részt egy maratoni futóversenyen. A vállalat ezúttal az áprilisi Vivicitta Félmaratonon képviseltette magát több, mint 150 munkatársával. A felkészülés során összegyűjtött több ezer kilóméter pénzadomány formájában a Felelős Gasztrohős Alapítványnak kerül felajánlásra, összhangban a vállalat alapvető célkitűzéseivel.

Négy kategóriában is nyert az Accor!

Minden évben megrendezésre kerül a Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálaest, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és egyéb szolgáltatóit díjazzák. A díjátadó a magyarországi gasztronómia és vendéglátás egyik legnagyobb szabású és legrangosabb eseménye.

Kihívó, egyedi és maradandó – Ibis Styles Budapest Citywest

"Az Ibis Styles Budapest Citywest nem egyszerűen egy újabb budapesti szálloda, de korunk sűrített lenyomata is." – írták új szállodánkról az Építészfórum.hu oldalon. Valóban, legújabb Ibis Styles szállodánk témája Budapest, így a város és a benne élő emberek elevenednek meg a szálloda legkülönbözőbb pontjain. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, nézzétek meg Ti is!
Kiemelt állások