Betöltés
Téged keresünk!

Egyedi és különleges vagy! Osztozz a szenvedélyünkben!

Várunk Téged, ha az egyik legnagyobb nemzetközi szállodaipari vállalatnál szeretnél elhelyezkedni! Akár munkát, akár gyakornoki helyet keresel, vagy éppen tanulóként szeretnéd megalapozni karriered, csatlakozz hozzánk! Legyél Te is részese szenvedélyünknek! Hisszük, hogy nálunk megtalálod a helyed, és azt is, hogy veled együtt nagy dolgokat viszünk majd véghez!

Érezd magad otthon!

Hírek

Megnyílt Magyarország első kombó szállodája – az ibis-Mercure Budapest Castle Hill

A teljesen megújult épületben, egykori Mercure Budapest Buda szálloda helyén immár két márka kap helyet, az ibis és a Mercure.

Megcsináltuk! – 140 kolléga vett részt idén a Wizzair félmaratonon, s így ismét egy jó ügy mellé álltunk!

Megcsináltuk! 140 kollégánkból álló csapatunk elképesztő teljesítményt nyújtott a WizzAir Budapest félmaratonján! Még az idő is kegyes volt hozzánk, így igazán remek hangulatban zajlott a futóverseny. De már az eseményt megelőző napon, a szombati Pasta Party-n is mindenki érezhette, hogy különleges futóverseny lesz az idei. Munkatársaink a felkészülés során kilométereket gyűjtöttek, amit támogatás formájában ajánlottak fel egy kiválasztott szervezetnek.

Egymillió méhnek adnak otthont az Accor/Orbis Magyarország szállodái

Szállodánként egy-egy saját méhkaptárt is fenntartanak az Accor/Orbis szállodái egy budapesti méhészetben. A 19 Accor/Orbis magyarországi szálloda 19 kaptárban összesen közel egymillió méhnek ad otthont.

Közösségi futással támogatták a Felelős Gasztrohős Alapítványt az Accor Magyarország dolgozói

Az Accor Magyarország újból aktív szereplőként vett részt egy maratoni futóversenyen. A vállalat ezúttal az áprilisi Vivicitta Félmaratonon képviseltette magát több, mint 150 munkatársával. A felkészülés során összegyűjtött több ezer kilóméter pénzadomány formájában a Felelős Gasztrohős Alapítványnak kerül felajánlásra, összhangban a vállalat alapvető célkitűzéseivel.
Kiemelt állások